En vädligt gammal bild

Hittade en väldigt gammal bild på mig och våran dåvarande medryttarhäst Finess.
När denna bild togs var jag väl sådär en 8 - 9 år gammal :)


En av den senaste teckningarna

En teckning som jag pysslat med för inte så länge sedan:


Red Lips


Cheddar, min Cheddar

I veckan får vi domen för min älskade häst Cheddar. Han har varit skadad sedan mitten av januari och det känns så jobbigt att inte veta hur framtiden ser ut för min stjärna.

Tänkte lägga ut en liten bildbomb på min älskade grabb:












Denna bild får avsluta allt <3


Mitt första teckningsporträtt!



Andreas och Matiné


Tidsbestämt inlägg

Nämen, nog för att jag har sett den lilla symbolen bredvid rubriken men har inte haft orken eller nyfikenheten att ta reda på vad det har varit men så idag blev jag riktigt nyfiken idag och är tvungen att se vad denna lilla grej är för något!
Och så får jag veta att det är en symbol där man kan ställa in tidsinlägg! Hur underbart är inte det?!
Denna kommer användas flitigt!


Jaja, idag har jag en riktigt kreativ dag. Det kliar i mina fingrar och jag vill göra så MYCKET men det går inge bra och jag har inte tålamodet att ta den tid det tar att göra en teckning eller ett porträtt eller what ever.

Nej, ska ta och lägga upp lite teckningar till er :)

101024

Ojojoj! Gott folk det är endast 2 månader till julafton!!! Vad härligt!
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men läste i tidningen igår att det var någon bloggare som hade som motto "att det skulle vara roligt att blogga, alltså inget tvång" och jag får väl inget annat än att hålla med!

Kan berätta vad jag har pysslat med under dagarna som har gått.
I fredags kom Anna och Ellinor över och vi drog ner till Växhuset här i Västerås för att lyssna på min bästa vän Elli som spelade med sitt band. Tänk att jag blir lika glad varje gång jag hör henne sjunga, blir nästa tårögd!
Hon var så duktig och jag ville bara stå och hoppa upp och ner och skrika "DET DÄR ÄR MIN BÄSTA VÄN! DET DÄR ÄR MIN BÄSTA VÄN!"
Efter det lyckades jag ragga upp en till vän och vi fyra drog sedan ut på en av nattklubbarna här i stan.
Jag blir bättre och bättre för varje gång vi är ute och dansar, i fredags dansade jag HELA kvällen! Och kanske såg det inte så snyggt ut men jag rörde på mig iaf och jobbar på resten ;)

Igår drog jag hem till min sjungande bästis och vi hade tjejkväll, riktigt mysigt!
Idag ska jag fortsätta städa mitt rum och även försöka teckna lite. Har gjort några teckningar men orkar aldrig göra klart dem utan vill bara börja på något nytt hela tiden.

Jaja, ha en supersöndag allihop!


Bild från i fredags. Fr.v. Anna, jag, Becca och Ellinor.
(Bilden är tagen från: www.clubsilk.nu )


Slänger in en bild också!




191010

God Morgon!
Har precis ätit frukost och sitter nu nere i köket med tända ljus som får hålla värmen, det är fullkomligt iskallt här inne! Burrrr!
Var ut och shoppade lite igår efter mitt möte med min handledare på skolan, drog med mig en kompis som också går på skolan men som jag inte har haft sådan bra kontakt med sedan hon flyttade från staden.
Jag shoppade loss på Korthuset och på Myrornas och blev väldigt nöjd med det jag fick hem i kassarna!

Nu ska jag snart sätta mig ner och teckna. För stunden blir det inget seriöst utan jag övar mest. Det blir mycket ögon, kroppar och munnar samt näsor (!). I dessa stunder klottrar jag på lite "fulare" papper. Dvs. papper som jag har fått hem från pappa, där det på ena sidan står företagets namn.

Jaja, ha det så gött gott folk!

181010

God Morgon och GRATTIS pappsen!
Jaha, så var det måndag igen och en ny vecka. Kan man undra vad för spännande som kommer ske?
Ja, usch, alldeles för tidigt för att blogga. Kommer inte på något kul att skriva om, kan inte heller lägga upp några bilder eftersom jag inte har några på den här datorn.

Tänkte mest skriva för att hålla igång ;) Haha.
Idag går jag till klockan ett. Jag tänkte nog lägga ner mest energi på att börja med mitt projektarbete. Fick en idé igår medan jag borstade tänderna och ska nu fila vidare på den!

Ha en fortsatt bra dag hörru ni!
Kramen!






Kolla vilken söt bild jag hittade, vi får köra på datorns egna bilder en stund, tills jag har lagt över mina egna ;)


Ny dator!

Har äntligen inhandlat en ny dator! Det känns så skönt att med ett litet litet tryck på start knappen se hur hela datorn lyser upp, det krävs inte miljoners miljaders år för att få igång den och äntligen, äntlige har jag även ett fungerande Office paket med Word!!

Slipper skriva alla skolarbeten i något skit program!

Drawings In Progress

Fick fota utan blixt eftersom man knappt såg något när jag använde blixten, detta ledde iaf till att korten blev väldigt mörka. Men ni får leva med det :)




En vecka gammal!

Grattis Bloggen! Idag är du en vecka gammal!!

Du kom till världen den 10/10 - 10 kl 10!! Haha, rätt komiskt!

 


Och tänka sig att jag under dessa sju dagar redan har publicerat 42 inlägg! Detta blir inlägg nr 43!
Ser lovande ut för framtiden!


Bad Hair Day!



Det skulle underlätta om mitt hår ville se ut som det gör på bilderna ovanför,
men idag ser det ut såhär:



!suck!


Bjuder på en teckning till ändå!


Fortsätta med teckningsprojektet!

Ja, ni gott folk! Nu ska jag ta och stänga igen databurken och fortsätta teckna på mitt nuvarande projekt :)
Har iaf bjudit er på två till teckningar och jag hoppas att ni är nöjda med dem!

Nej, jag lägger väl in någon fler teckning senare idag!!
Kramen!

Can You Please Look At Me


Konstiga, kreativa och knäppa headers!

Kollade ju igenom mina bilder för ett tag sedan och hittade då en hel bunt med olika headers som jag gjort genom åren. De är inte så där jätte glamourösa och eleganta men det är i vilket fall som helst himla kul att kolla på dem!
Hittade headers till bloggar som jag helt glömt bort att jag hade!

Titta, skratta, inspireras eller bara äcklas. Det är upp till dig själv!











The Fame Game



Det här var den första teckningen som jag gjorde med mitt nya material från Panduro. Den är inte speciellt bra, men kan vara kul att lägga upp den för att sedan jämföra med andra teckningar som jag har gjort eller kommer att göra!


171010

God Morgon mina kära!
Har precis varit ner och scannat in ett par teckningar som jag tänkte lägga upp här på bloggen. Vi får se hur många som jag lägger upp, kanske sparar någon till senare så att jag har något att visa när det är teckningstorka.

Idag blir det en rätt så lugn dag förutom i em då släkten kommer över för att fira min pappa och farbror :)
Då blir det tårta!!

Min Cheddar, bara min



Ett litet porträtt på min älskling!


141010

FREDAG!!
Äntligen fredag! Wiho!
Sitter och tecknar för fullt samtidigt som jag håller på att ladda in nya låtar till min Ipod.

Ska försöka ta tummen ur röven och scanna in lite teckningar så att ni får se vad det är som jag har sysslat med! :)


Glädje


Ut i kylan

Ska ta på mig varmare kläder och bege mig ut i höstvädret. Måste få tänka och bara gå. Hitta nya krafter och motivationen. Drivet.

Vi provade och beställde studentmössor idag. Jag fattar inte att det är sant! Varje dag är en nedräkning till studenten! Vilket kan bli min lyckligaste dag i livet, eller något som är endast fylld med ångest för framtiden.
Vem bestämmer det?

Nej, ut i höstvädret var det!

131010

God Morgon!
Försov mig idag med en hel timme, kommer dessutom inte ihåg över huvud taget att jag stängde av mobilen vid kl 6. Men, men, ingen större fara skedd!
Idag är det mössprövning, sedan webbdesignsprov och så måste vi vara kvar efter skolan för att gå igenom samhällsredovisningen. Det kommer bli en lååååååång dag idag!
Men tillsist kommer jag iaf få träffa Elli min kära lilla vän och så är det faktiskt Grey's anatomy ikväll som jag självklart ska sitta bänkad framför!

Nej, nu ska jag sätta igång morgonen. Ha de gött!

Gammal teckning tillägnad min fotograferande vän



Vart tog eftermiddagen vägen?

Idag har det varit en låååång skoldag, som ni vet började jag redan kl 9 och sedan höll vi på fram till kl 17.00!! Egentligen slutade sista lektionen lite innan 14.00 men eftersom vi är tre tjejor som har en redovisning i samhällskunskap B på torsdag var vi tvungen att göra klart den. Hela morgonendagen kommer att spenderas med vårat manus i hand och öva framförandet med varandra.
Någonting säger mig att jag inte kommer hem förrän kl 17 imorgon heller, men som tur är har jag skaffat en dejt med min söta lilla vän Elli och träffar henne kort därefter.

Nej, mitt rum har exploderat så nu måste jag ta tag och städa upp här. Sedan tänkte jag sitta och teckna innan jag måste plugga inför webbdesigns provet som jag har imorgon :)

Får se om det blir någe mer uppdatering från min sida!




Fick låna syrrans ELLE igår och hittade en rad bilder som jag tänkte teckna av. På bilden i mitten försöker jag härma posen på omslaget, men som ni ser så ger jag upp och ger min egna super pose på sista bilden! ;)


Ryttarinnan Zara

Vanligtvis brukar mitt tålamod vara kort och är det någonting som jag håller på med så vill jag att saken ska bli klar på momangen. Den här teckningen slet jag med ett bra tag och blev riktigt, riktigt nöjd! Älskar att den är så färgglad!

Vet faktiskt inte vart den är nu för tiden. Kanske måste leta reda på den? Vore synd om den har tappats bort...




Elitryttaren Zara och hennes skimmelsto.


Teckningar som är ännu äldre!

Dessa bilder är suuuper gamla! Känns det som iaf, är inte riktigt säker på när jag gjorde dem... Tänkte iaf lägga upp dem här på bloggen så att man kan se min utveckling under åren!



Hittebilder

Som jag sa igår satt jag och rensade ut det mesta ur min bildmapp, och då hittade jag dessa bilder:





121010

God Morgon!
Nu är klockan så där tidigt igen och det är kolsvart ute. Vill bara krypa ner i sängen igen och låtsas som om det är lov. Tänk, om ett år kanske jag har det så? Ja, fördelen med att ta studenten! Tänk att jag äntligen har kommit hit, till sista året på gymnasiet! Känns overkligt men fantastiskt!
Imorgon har vi mössprovning! Ska försöka ta med mig min kamera och fota lite.

Annars då, ja, inte mycket. Ha en bra dag hörru ni!


*JO! Teckningen är klar!*

Americas Next Top Model 14

Tjah!
Nu är maten klar. Pappsen har lagat lax och potatis och jag tror knappt att det finns något godare! Lax är ta mig sjutton den enda goda fisken! (Förutom fiskpinnar.)

Ni har väl inte missat att idag om ca 10 minuter är det Top Model på 3:an. En ny säsong och jag ska sitta spikad framför tv:n. Men oroa er inte. Mellan 21.00 - 22.00 är jag tillbaka  vid datorn.
Har flera bilder att gå igenom!


Porträtt - Foki



Mina söta markeringspennor



Rensar

Har suttit i över en timme nu och gått igenom alla mina tusen miljarders miljoners bilder som jag har samlat på mig under åren. Det är faktiskt rätt sköj att bläddra bland alla bilder för då och då hittar man kort som man har glömt bort att man tagit, förhoppningsvis är man dessutom någorlunda snygg!

Jag har hittat massor av kort från Grekland, både från det här året och ifrån förra.
Har tagit och gjort en "Kolla igenom" - mapp där jag samlar allt som måste gås igenom och göras iordning.

Men det var även en hel del kort som jag var tvungen att slänga.


Ny kategori!


 


Porträtt - Caroline Lundh


Uppladdningsproblem!

Är det bara jag som har jätte mycket problem med att ladda upp bilder här i inläggen? Måste typ kämpa och göra 1000 försök för att en ynka liten bild ska komma upp!! Vad beror det på?!

Bildbomb

En flum bildbomb innan jag sätter mig framför ritblocket och tecknar!




My hair can fly, fly high, to the sky!



Skolan är slut för idag!

Tjah!
Skolan är slut för idag! Jag o mina två gumsilumsor satt kvar en stund på skolan och förberedde oss inför debatten i biologi imorgon. Go Gud, GO! Vi ska debattera emot gentekniken och kallas därför för Team GUD!
I vilket fall som helst så har jag varit helt borta idag, på ett bra (kanske något drygt) sätt.

Det hela började i morse när jag stod i duschen och sjung "Var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser. Glöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad, för vet du va, en björntjänst gör ju ingen glad. För nöjd med livet som du lever här, du lever här. Bland blad och bär!"

Sedan dess har jag legat på topp och strålat hela dagen. Förresten, hur många av er kollade på Arthur när ni var små? Jag älskade det typ och idag började jag och min Puff att nynna på låten som spelas i deras "intro".
Jag översatte den iaf till engelska och gick sedan och sjöng på den hela tiden.

"Im saying Hey, Hey! What a wonderful day it is, when you can be who you are and we can be together!"

Jaja, nu ska jag sitta och teckna lite. Är nääästan klar med teckningen! Wiho! Är skit skönt, då får jag äntligen börja med något nytt :)

En timme senare

Jaha, då har den äntligen börjat ljusna och vad jag kan se så verkar vädret lovande.
Tänk vad mycket man hinner på ca 1 h, jag har fixat till bloggdesignen och gjort hela 5 inlägg!

Men nu får det räcka ett tag! Ska göra mig iordning för skoldagen och kolla igenom det sista inför provet. Kanske hinner jag göra klart teckningen så att jag kan visa upp den för er senare idag!

I vilket fall som helst så önskar jag mina läsare en bra dag :)

Gamla teckningar

Lägger upp lite mindre klickbara bilder på gamla teckningar ifall det skulle finnas någon som är intresserad.


Teckning




I lördags bjöd vi över min kusin och farbror och faster. Min kusin ville hemskt gärna kolla på det som jag hade tecknat tidigare och efter mycket grubblande gav jag henne teckningarna.
Teckningen här ovan är en av dem som hon fastnade för och som hon fick med sig hem. Är själv mycket nöjd med den men hos mig blir de bara lortiga och skrynkliga så lika bra att kusinvitamin fick lite glädje av den!

Annat som måste tas i tur med!

Nu när jag är hästledig måste jag ta i tur med lite mer sak än bara skolarbetet. Min garderob och badrumslåda svämmar över och jag måste rota i evigheter för att få tag på det jag ska ha.
Så när jag nästa gång får lite tid över så ska det städas i badrumslådan!

Bjuder er även på en liten bild så att ni kan förstå hur hemskt det är!



Drawings In Progress





111010

Tjo!
Just nu är det en hemskt tidig måndags morgon, men jag vaknade vid fem och har sedan inte kunnat somna om, jag försökte ett bra tag men när klockan var halv sex kändes det onödigt.
Jag skulle ju ändå upp kl 6.

Ny vecka idag, v.41, och jag har massvis med prov, debatter, inlämningar och redovisningar men det ska nog gå. Första provet är idag redan kl 09.00 i företagsekonomi, jag känner mig rätt lugn.

På tecknar fronten så tänkte jag bli klar med min nuvarande teckning idag. Har ju bara detaljerna kvar och de har minskat drastiskt sedan igår. Har planer på att även visa er en liten sneakpeak, tog kort igår.

Bjuder på lite bilder



Jag idag, dålig kvalite, jag vet men det beror på att det är alldeles kolsvart ute!


Var tvungen att bjuda på lite bättre kvalitebilder men med mer flum.


Plugg!

Så här ser det ut när jag pluggar!


Ordentligt mål efter motion

Tjo!
Ang powerwalkingen var jag och syrran ute i ca 30 minuter och vi fick mer smak för vi har nu bestämt att försöka promenixa nästan varje dag!
Så det blir till att klä på sig ordentligt med kläder imorgon också och ge sig ut på trottoaren.
Men för att min träning nu ska ge resultat så måste jag även äta ordentligt, och jag gjorde iordning med smörgås, flingor och fil och ett glas med min favorit jordgubbsdryck!

Efter maten och duschen tog jag måtten på min kropp och kollade min vikt. Har gett mig sjutton på att gå upp.
Mina mått har jag ingen anledning att dela med mig av, men jag väger för tillfället 52.3 och jag vill upp närmare 60 sträcket. Siktar in mig på att ha en ideal vikt på 60 kilo. På så vis har jag nu 8 kg och gå upp!

Mer muskler och hull till Victoria!


Detta slåss vi över hemma hos mig



Pappsen och jag har båda två blivit riktigt förtjusta i ProViva Jordgubb. Jag var den som först föll för den goda smaken och tjatade på pappa att han skulle handla hem flera.
Vi handlade hem en ny i fredags och jag har druckit sparsam ur den för att den ska räcka under en längre tid men så idag när jag skulle ta och hälla upp i ett glas märker jag att den nästan är slut.
Någon går och trycker i sig MIN jordgubbsdryck och genom att sätta mig i köket och hålla vakt fick jag även fast den skyldige.
Den är farsan själv som dricker upp varenda droppe!
Men han bad om ursäkt och lovade att köpa en ny då han skulle handla senare idag, tror ni att han handlade en ny jordgubbsdryck? Nej!!

Fy skäms, pappa, fy skäms!

Ny halsduk



Halsduk: Indiska

Denna alldeles underbara halsduk köpte jag i fredags när jag följde med min bästa vän ut på stan, hon var på jakt efter en halsduk ;)
Är det inte fantastiskt att man alltid lyckas hänga med någon som sällskap medan denna person letar febrilt efter något plagg utan att hitta något som passar medan man själv hittar någon som faller perfekt i smaken?

Älskar att den här halsduken är så färgglad och sedan blev jag förälskad i dessa små söta bollar!


Powerwalka!

Japp, ska snart stänga av datorn. Syrran och jag kom fram till att vi skulle ut och gå kl 17.00 och jag sitter fortfarande i pyjamas!! Men vad gör man inte när man är hästledig :)
Måste byta om och leta reda på träningskläder som passar Västerås vädret.

Efter powerwalkingen blir det dusch och sedan plugg! Men ska försöka titta in en stund innan det är läggdags ändå.



Ett fint höstfoto som jag tog för ca 2 år sedan.


Invigning av bloggen!

Man kan inte säga att den här bloggen är invigd förrän den första teckningen har visats i ett inlägg.
Den här teckningen som jag tänkte visa upp är inte den vackraste eller bästa av mina teckningar men det är den första teckningen jag gjorde som jag blev nöjd med när jag väl hade bestämt mig att jag skulle satsa på mitt tecknade.

Den är säkert två år gammal, men jag kommer ihåg att jag vaknade upp med en bild i huvudet och sedan satte jag mig ner och ritade över den bild jag hade i huvudet till pappret.
Jag var skitnöjd med den! Och det är jag fortfarande, även då jag har gjort så mycket bättre sen dess, men jag tror att den där känslan som jag hade när jag var klar med teckningen fortfarande sitter i mig.

Iaf, slut snackat, nu ska ni få se vad det är för teckning som jag snackar om!




0bs! Anledninge till att det står copyright StillbyMe är för att så hette min tidigare blogg!


Det börjar likna något!

Sakta sakta men säkert börjar min blogg att få sitt rätta utseende. Har försökt att få en balans mellan färgglatt och svart/vit. För tillfället är jag väldigt nöjd!

Jag har precis kommit upp från nedervåningen och har nu mat i magen, ska sitta en stund till här inne i mitt rum innan jag och syrran ska ut och powerwalka. Nu när jag är hästledig så måste jag finna andra sätt att röra på mig. Jag har ju i hela mitt liv ridit och hållt på att pyssla i stallet + cyklat fram och tillbaka mellan stallet och mitt lilla hemma så när jag helt plötsligt stor utan häst så måste jag hitta andra sätt att röra på mig.

Känns faktiskt konstigt att inte veta hur länge den här hästledigheten ska hålla på, förhoppningsvis inte alldeles för länge.

På tal om något helt annat så är jag nästan klar med min nuvarande teckning som jag har suttit och pysslat med i några dagar nu. Har bara "detaljerna" på klänningen kvar och sedan är den klar! Vad kul!

Nej, nu ska jag se om det finns något kvar att göra i designen.

Art By Vic

Ska göra mitt bästa för att se till att denna blogg snart har sin design klar :) För tillfället skriver jag här mest för att testa att texten är svart och inte vit, vi får se om jag har lyckats eller om jag måste krångla lite till!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0